Pepper

Pepper bukser – Pepper er kjent for gode jeans i super kvalitet og passform. De har også shorts, capribukser, bluser, kjoler, topper og mye mere. Gode klær til god pris! Her er det alltid noe nytt og spennende. Dette er et av våre best solgte merker og nyheter kommer hver uke.

Størrelsesguide! NB! Merket er litt stort i størrelsen.

Viser 1–12 av 39 resultater

Viser 1–12 av 39 resultater

Om Pepper!

Pepper har blitt et anerkjent merke i Norge på kort tid. De har blitt kjent for de supergode buksene og jeansen. Alt fra dette merket er håndplukket på store fabrikker i Paris. Det kommer nyheter hver måned. De reiser ned i sesong for å ta ut varer som skal selges omgående. Dette gjør at de har trender som er i motebildet akkurat NÅ!

Pepper er kjent for gode bukser, men de har mye mere i utvalget sitt. Her finner du fine kjoler, kjoler til hverdag og fest. Korte kjoler og lange kjoler. De fleste er i fine mønstre og print. Vi ser mye blomster og dyreprint, noe som er sterkt i motebildet nå.

Overdeler har de også. Topper, cardigans og gensere. Alt i fine kvaliteter og farger. Og ikke minst, til en overkommelig og god pris.

Når det gjelder bukser og jeans, så er dette en sterk kategori.  Kundene elsker de, og de har gjerne flere par å bytte på. Buksene er i boyfriend-modeller og sitter veldig god på kroppen. De har en super stretch, det føles ut som om du går i en myk tights, men det er en jeans! De har de karrakteristiske knappene i gylfen, dette har blitt et varemerke for disse buksene!

Du finner de i denim i forskjellige farger, med og uten detaljer. I tillegg er det alltid bukser i bomull og sesongenes riktige farger. Her er det bredt utvalg, så det skal være enkelt å finne sin favoritt.