Cardigan

Cardigan og strikkejakker til jenter, fra nyfødt og opp til størrelse 12 år. Fine jakker å bruker over f.eks kjoler og skjørt, fine farger som rosa, lilla, blå og hvite. Fra Name It og Memini.

Viser 1–12 av 15 resultater

Viser 1–12 av 15 resultater

Bruken er mange

En cardigan er gjerne mer enn et fint plagg. Sammen med strikketjakken og collegejakkene kan du bruke disse helt året. Sommerens t-skjorter kan brukes under. Vi fører nydelige cardigans fra merker som Name It og Memini. To merker som er godt kjent for fint design, god kvalitet og passform.

Vi har strikketjakker, collegejakker og cardigan som kan brukes til alt. Pentøy eller hverdag, her finner du det du leter etter. Du kan finne uendelig kombinasjoner av antrekk ved bruk av cardigans. Bruk de med skjørt og body, over en kjole eller til en olabukse. Noen kan også brukes som overgangsjakker. Her er det mange muligheter.

Det finnes ikke bare en kombinasjon, men nærmest uendelige. Du finner i bomull, elastan, økologisk bomull, organisk bomull, polyamid, ull og bomull.

Like bra til stor som til liten

Med et stort og variert utvalg, finner du lett mange ulike mønstre, design, kvaliteter og farger på våre cardigans. En cardigan, strikketjakke eller collegejakke fungerer like godt til de små barna som til de store.

Cardigan, hva er det egentlig?

Ofte får vi spørsmålet «hva er en cardigan»? Og ja, hva er egentlig cardigans, annet enn et fancy ord? Vi kan svare så enkelt som å si det er en tynn jakke. Ofte er denne laget i materialer så den er ment til innendørsbruk. Finnes i ulike materialer så de enkelt kan tilpasset ulik årstid. Tre den utenpå en t-skjorte, singlet eller kanskje en tynn genser. Med knapper i front er det et enkelt plagg å ta på.

Memini

I nettbutikken finner du blant annet merker som Memini. Her kan du se nydelige strikketjakker og cardigans. Kjent for nydelig design/print og god kvalitet. Ull, polyamid eller organisk bomull. Her har du litt å velge i.

 

Sjekk ut våre nydelige cardigans, strikkajakker og collegejakker fra våre merker, Name It og Memini.