Bunad

Bunad til gutter fra størrelse 1-8 år. Her finner du alt av tilbehør som bunadskjorter, bodyskjorter, ulljakker, strømper og bunadscaps. Bunadene er fra Name It barneklær som er kjent for godt design, god kvalitet og passform.

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

For liten og stor

Hvor koselig er det ikke å kunne kle den lille med en bunad eller festdrakt ved de fine anledningene? Hos oss finner du bunader / festdrakter fra Pascal, Name It og Salto.

Hos oss finner du et bredt utvalg av bunad. Her er god kvalitet og komfort viktig. NameIt er kjent for sine bunader da har fint design, god passform og bra kvalitet. Bunadene fra Name It finner du i ulike farger og design.

Bunadene / festdraktene fra Name It kommer vanligvis med justerbare stropper slik at den lett kan justeres etter barnet. Her vil du som regel finne kvaliteter som består av 77% polyester og 23% viskose. En god kombinasjon for varme og aktive barn.

Disse finner du også baby, da som en heldrakt. Denne er praktisk med knapper i rygge slik at du enkelt kan ta den av og på. Med nikkerslengde er det flott med en strømpebukse under. Denne typen er i samme kvalitet som nevnt over, 77% polyester og 23% viskose.

Tilbehør

Til den flotte bunaden finner du også en mengde tilbehør. Her kan du kombinere med strømpebukser, knestrømper, skjorte samt lue og jakke. Dette vil hjelpe deg å sette sammen det perfekte festantrekk til ditt barn.

Tradisjon

Aldri har en bunad vært like populær og betydningsfull som den er i dag. En tradisjon som har kommet for å bli, fra slutten av 1700-tallet frem til i dag. En bunad er noe vakkert og verdifullt. Og hva er vel søtere enn barn i vår egen nasjonaldrakt.

 

Stort utvalg av bunad og tilbehør fra merker som Name It, Salto og Pascal.