Farrow

Farrow vesker er kjent for lekre håndlagede vesker, gjerne i bambus og bast. Farrow er norsk design og veskene er produsert av kvinner på Bali. De er tidlig ute med å fange opp moter og trender og har alltid et nytt og spennende utvalg.

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Farrow er kjent for veskene som heter Bianca. Dette er lekre stråvesker som er flettet i litt grovt materiale. De kommer i Bianca Mini og Bianca Bianca Large.

De små runde veskene er en hit! De har lang skinnreim og er en flettet helt rund modell. Supersøte og feminine vesker som lyser av sol og sommer. Utrolig fine å style til sommerkjolen og et par lekre sandaler. For våren 2019 kommer de ikke bare i natur bambus, men også  i fine farger.  De runde veskene er i to modeller, de heter Rolling Roundi og Jane Bamboo sling bag.

En annen sommerfavoritt er modellen Audrey bag. Denne er mellomstor og i stort flettemønster, den kan du også få i natur og i fine farger.

Nyhet for 2019 sesongen er Romy. Dette er en shopper i resirkulert plast. Bruk den som et handlenett, til stranden eller til jobb. Plastvesker er en stor trend nå.

Om tenden:

Kurvvesken, eller stråvesken som den også kalles ble spottet på Jane Birkin på 1960-tallet da hun gjorde den ikonisk. Siden har influenceren og businesskvinnen Jeanne Damas praktisert kurv fremfor veske, og sommer 2018  ble den også sett på mange kvinner.  Nå kommer veskene i et stort og variert utvalg, og vesken passer like godt til stranda som til jobb og fest.

Vesker i bambus bør ikke utsettes for fuktighet – dette er vesker for sol og sommer:)

Bambus:

Bambus er 100% naturmateriale.

  • Bambus er en miljøvennlig og fornybar ressurs
  • Etter hogst vil roten skyte nye skudd, slik at man ikke trenger å plante nye planter
  • Planten trenger ikke kunstgjødsel eller kunstig vanning for å vokse
  • Bambusplanten forhindrer jorderosjon
  • Bambusen har naturlige antibakterielle egenskaper som gjør at den kan dyrkes helt uten bruk av sprøytemidler
  • Det aller meste av bambusen dyrkes økologisk (økologisk = uten bruk av kunstgjødsel og sprøytemidler)