Penklær til jul

Penklær til jul, penklær til gutt. Her finne du masse fint som guttene kan pynte seg i til jul. Vi har pentøy til baby og opp til 12 år. Alt i fra bukser og vester til skjorter og sløyfer. Pene gensere og strikkevester, dressbukser og kardigan. Mye kan mikses og matches for å lage sin egen stil. Penklær til jul og nyttår, avslutninger og juletrefester!

Viser 1–12 av 15 resultater

Viser 1–12 av 15 resultater

Når vi skal pynte barna til jul, så er mange opptatt av å har klær som man kan bruke ellers også, til flere anledninger. En pendress blir ofre brukt bare èn gang eller to. Vi ønsker å ha et utvalg i penklær som er stilig men samtidig anvendelig. Vi har masse penklær fra Name It og de har mye i kategorien som kan brukes til hverdag og fest! En «halvpen» bukse og genser som etter hvert også kan brukes til hverdagen i barnehagen. Ruter er ofte brukt i penklær til guttene. I år har vi bukse og vest i samme struktur som matcher hverandre, i hundetannsmønster. Vi har i to kombinasjoner, sort og blått – til gutter størrelse 1-5 år. Pene strikkegensere til en stilig bukse funger også fint til jul. Eller med en skjorte og et slips eller en sløyfe i halsen.

Til baby er det også fine bukser og vester – helt ned til nyfødt. I steden for en enkel skjorte, så er det skjortebody som gjelder. Dette er utrolig praktisk, den se ut som en vanlig penskjorte, men er en body – og en body er jo perfekt for den sitter godt på og holder bleia på plass! Name It er også flinke til å lagen praktisk  pentøy til små babyer, både til gutter og jenter.

Ja, penklær til jul, til store og små gutter, det finner du hos oss. Det aller meste er fra merket vårt Name It. Alt i god kvalitet og god passform.