Nattøy

Nattøy, nattkjoler og pysjamaser til babyjenter og opp til størrelse 12 år. Hele pysjamaser med glidelås og fot eller med korte armer og bein! Fine farger med mønster og print. Med eller uten tekst, fra Joha og Name It barneklær. Merker som er kjent for god kvalitet og god passform.

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Komfort er også viktig om natten

Hver eneste natt sover de små barna flere timer. Med så mange timer brukt til soving er det viktig med godt og behagelig nattøy. Pysjer i 100% bomull finner du fra blant andre Name It. Nattøy i dette materialet er myke, gode og behagelige. I nettbutikken vil du finne flere ulike farger og modeller.

Men vil barnet har med eller uten fot på pysjen sin? Da er det en fordel at vi har begge deler i vår nettbutikk. Vi har også søte nattkjoler til jentene. Til de aller minste er det ikke lett å beholde sokkene på bena, så pysjene med føtter er helt supre. Disse er også lette å ta av og på, da de har en lang glidelås langs hele fronten på pysjen. Hele pysjer vil også være det beste for de aller minste. For de barna som ikke vil ha hverken sokker eller pysj med fot, har vi dette også.

Sesongene og årstidene er ulike, så hos oss vil du finne pysjer som passer til alle 4 årstider. Til sommeren foretrekker du kanskje en pysj med korte ermer og ben? Da vil barnet få dekket deler av kroppen og likevel ikke bli for varm. Vi anbefaler å bruke pysj hele året for at barnet skal kunne på varmen. Ofte sparker de små av seg dynen eller ikke godtar å ha dyne i det hele tatt.

Mange muligheter

Mio Trend har pysjer fra nyfødt og helt opp til 12 år. Med et stort og bredt utvalg av design, materialer og farger vil du finne noen du liker. Vi har nattøy i ull/bambus, ullpysjer og pysjer i 100% bomull.

Kanskje barnet har lyst på en pysj med katter, kul tekst, mønster eller muligens med hjerter? Da bør du sjekke ut merkene våre SMÅFOLK og Name It. Fra disse merkene finner det både hele pysjer, samt 2-delte sett.