Yttertøy

Yttertøy og dresser til jenter, fra nyfødt og opp til størrelse 12 år. Vinterdresser, softshelldresser og overgangsdresser, boblebukser, softshelljakker og overtrekksbukser. Fine farger som rosa, grå og off white, fra Name It og Reima. Wheat finner du også hos oss. Regntøy, jakker og dresser ligger også under denne kategorien.

Viser 1–12 av 44 resultater

Viser 1–12 av 44 resultater

Hos oss finner du et bredt utvalgt av yttertøy. Merker som Wheat, Name It og Salto.

Dresser i softshell

Mio Trend fører et godt utvalg innen softshelldresser fra Name It. Disse er de perfekt barnehage- og parkdressene. Softshelldressene har tapede sømmer, er vantette, tynn fleece på innsiden, vannsøyle på 8000 og avtagbar hette. Du vil også finne forsterkninger på knær og rumpe, ofte her dressene utsettes for mes slitasje. Vi har også disse dressene til baby.

Høst- og vårdresser

Wheat er gode på nemlig dette. Med super kvalitet og mykhet i materialene de bruker finner du her de optimale dressene for barns bevegelighet. Disse kommer med forskjellige print og farger. Vannsøylen er 10 000 på disse dressene. Softshelldressene fra Name It er også fine til vår og høst.

Vinterdress

Reima, Wheat og Name It er blant våre merker. Du vil finne et bredt utvalg i vinterdresser både til store barn og babyer.

Wheat har vinterdresser med vannsøyle 10 000 og har alle de egenskapene en vinterdress trenger. Den er vanntett, vindtett og puster. Disse er optimale for barnets beveglighet da de er laget i 100% nylon. I front på dressen har de to glidelåser som letter av- og påkledning. Den kjente refleksen utformet som reinsdyr er også med på disse.

Name It lager vinterdresser i 100% polyester som er vanntette, vindtette og pustende. Disse dressene finnes i ulike farger og mønstre. Vannsøylen er på 10 000.

Vinterdressen fra det kjente merket Reima har ekstra varmepute i setet. Dressene fra Reima er spesielt egnet for barn som sitter mye rolig og som ikke enda kan gå. Vanntett, vintett og laget med et smussavvisende materiale. Disse har vannsøyle på 12 000.

Regntøy

Vi har også et utvalg av regntøy fra merker som Name It og Salto. Fine print og farger finner du i regntøyet fra Salto. Dette regntøyet har justerbare seler og lang glidelås som gjør påkledning lettere. Regntøyet kommer også med stropper under bena og avtagbar hette.