Ull

Ulltøy til gutter, fra nyfødt baby og opp til størrelse 12 år. Ullklær fra Name It, Memini og Joha, alt i myk og fin kvalitet, godt utvalg i merinoull og ull/bomull som er garantert kløfritt. Ullpysjamas, ullbody, strømpebukser, hele dresser, samt luer og votter – det meste finner du her. Både ensfarget eller i fine farger med lekre mønster og print. Ull/bambus som egner seg for sentitiv hud og atopisk eksem har vi også.

Viser 1–12 av 112 resultater

Viser 1–12 av 112 resultater

Stort og variert utvalg

Ulltøy kan komme i mange kombinasjoner. Ull/bomull som er kløfritt og ull/bambus som egner seg for atopisk eksem og sensitive barn.

Hos oss finner du et stort utvalg ullbodyer, ullongs, ullgensere og superundertøy fra nyfødt opp til størrelse 12 år. Vi fører merker som Memini, Joha og Name It. Her kan du finne nydelige print, skjønne farger og super kvalitet.

Om barnet ditt ikke skulle tåle ullen, kan vi anbefale Joha sin ull/bambus blanding. Her vil du få varmen fra ulla på utsiden og den myke og behagelige bambusen på innsiden. Denne blandingen er super for barn med veldig sensitiv hud eller atopisk eksem. Superundertøy er også flott.

Fordeler med ull

  • Materialet blir fortere rent enn andre, da skitten sitter utenpå fibrene.
  • Det bli hygiensik rent på 30 grader.
  • Ullen som er ubehandlet inneholder ullfett som virker naturlig bakteriehemmende. Derfor kan ullplagg brukes mye lengre mellom hver vask enn plagg av bomull.
  • Ullplagg kan tørkes eller skylles, og brukes igjen etter ingen eller kort tørketid – mens en bomullgenser må i maskinen for hvert uhell. Den trenger dessuten lang tørketid.

Vedlikehold og vask

Når du skal vaske ullplagg er det viktig å følge vaskeanvisning som er festet til hvert enkelt plagg. Skal du vakse i maskin må du da vaske på et skånsomt ullprogram og maks 30 grader.

Vær obs på å ikke bli for desperat om du får flekker. Høyere temperatur vil ikke nødvendigvis hjelpe på flekken, men heller ødelegge ullen.