Ull fra Name It

Ullklærne fra Name It er perfekte, uansett vær. En kald vinterdag eller en varm sommerkveld. Det er rett og slett et smart valg for barn i alle aldersgrupper. Fordelene med ullklær er mange. Blant annet puster det lett, noe som gjør at barnet ikke blir klam. Samtidig varmer og isolerer ull selv om plagget er vått eller fuktig. Ullklær kan faktisk absorbere 40% av sin vekt uten å føles våt. Dette gjør at man får en stabil kroppstemperatur, samtidig som at eventuell svette blir transportert bort fra huden. Perfekte klær for aktive barn!

Les mer om ull fra Name It nederst.

Viser 1–12 av 221 resultater

Viser 1–12 av 221 resultater

Ull inneholder også lanolin, ullfett, som gjør at svettelukten blir minimal. Når lanolin kommer i kontakt med fukt og salt blir det til en luktfri forbindelse.  Ull kan man fint bruke hele året, sommer og vinter.

Name It sine ullklær kommer i mange farger og fasonger. Her er man garantert å finne noe som passer sitt barn. Vi har noen ullprodukter som er 100% merinoull, noen er 100% vanlig ull, mens noen er en blanding av ull og bomull. Her finner du garantert noe som passer ditt behov.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

 

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.

Name It Mini, str 80-110

Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

 

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

 

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

 

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

 

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.