Luer og votter

Luer og votter til dame. Skinnhansker, ullvanter og luer i mange farger, kvaliteter og passformer. Merker som Beck Søndergaard, Rut & Circle, Vila og Pieces. Hold deg varm med stilige og varme luer og votter.

Viser 1–12 av 23 resultater

Viser 1–12 av 23 resultater

Votter og hansker

Hvorfor skal du fryse på hendene når du kan holde varmen og style ditt dagens outfir med trendy og lekre votter og hansker? Elegante og klassiske skinnvotter og hansker, og votter i praktisk ull. Her finner du ditt, bokstavelig talt, hotte tilbehør til vinteren!

Hansker i skinn og imitert skinn med nydelige detaljer. Votter med skinn og pusepels. Mulighetene er mange.

Nå trenger du ikke lenger fryse for å se bra ut. Style ditt antrekk med stilige og moteriktige tilbehør. Luer og votter er nå en ikonisk del av ditt antrekk.

I dagene som var, var det ullvotter som bestemor strikket det som var tingen. Mer norsk enn det får du ikke. I en hverdag som nå, er det sjelden man tar seg tid til å strikke votter til seg sel eller barna. I dag fins det heldigvis mange fullgode alternativer på markedet. Her finner du enkelt noe som passer den stilen du vil ha.

Votter handler først og fremst om å gi deg varme. Men det er jo helt klart at vi ønsker at vottene skal se litt bra ut også. Flere og flere designere har skjønt hvor viktig det nå er å at vottene skal matche resten av antrekket.

Kald om ørene?

Kald om ørene? Hos oss vil du finne godbiter som kan løfte antrekket ditt, samtidig som det holder deg varm på ørene. Mangler du en myk og deilig lue til garderoben kan vi friste med godbiter fra blant andre Pieces. Kanskje du vil ha en moderne caps? Da bør du sjekke ut Rut & Circle.

Felles for våre hodeplagg er at de er motetilbehør som kan understreke din personlige stil.