Birkenstock

Birkenstock står bak de legendariske sandalene som sitter som støpt på foten! Brukt av alt fra kjendiser, motebloggere til fagpersoner innenfor kropp og helse. Med materialer som kork, skinn og med robuste spenner, er Birkenstock sandalen som holder lenge – og gir foten den støtten den trenger. Modeller: Arizona, Gizeh, Mayari og Yao.

Størrelsesguide!

Viser alle 9 resultater

Viser alle 9 resultater

Birkenstock har røtter helt tilbake til 1774, med opphav i Nerdrland og Johann Adam Birkenstock. Siden da og frem til nå har det vært og blitt en ikonisk helsesko som i de siste årene har kommet inn i varme til moteindustrien, og de har nok kommet for å bli. De utvikler stadig nye modeller og fargene følger mote og trender. Den gode komforten gjør at merket er noe vi sverger til, uansett.

Litt om sandalenes oppbygning:

  • god plass til tærne, plass til god bevegelse
  • de har hevet tåbar: Oppmuntrer føttenes naturlig gripende bevegelse mens du trener bena og forbedrer sirkulasjon, det liker vi!
  • fotsengen har fire buer som sikrer jevn vektfordeling
  • de har dyp helkappe og naturlig polstring der det høre hjemme, noe som fremmer naturlig justering av ryggraden
  • de har støtabsorberende EVA-såle, den er fleksibel, holdbar, lett og støtsikker
  • sandalen har jutefiber i to lag, et avviser fuktighet og det andre gir ekstra styrke
  • de har fotseng av kork, en fast, spenstig kork/lateks-base gir føttene den støtten de trenger
  • fotsengen er fòret i mykt semsket skinn, noe som holder føttene komfortable og tørre

Birkenstocks´s myke fotsåle, som mange er glade i,  har et ekstra lag med dempende skum innebygd i den legendariske fotsengen.

De passer for alle med lave buer, følsomme føtter, eller de som bare vil ha litt mer polstring.

Et unikt skumlag bestående av millioner av mikroskopiske luftbobler legges inn mellom det øverste fòringslaget og laget av kork og jute som utgjør resten av fotsengen. Dette sørger for et polstret og stabilt underlag som gir umiddelbar komfort og full buestøtte, bygget på det mest solide fundamentet innen fottøy.