Skjorter og vester

Skjorter og vester til gutter, fra nyfødt baby og opp til 12 år. Her finner du dressvester og strikkevester til gutter, samt penskjorter, rutete skjorter eller skjorter med striper – til både hverdag og til finere anledninger. Mange farger: hvite, lyse blå, rødrutete og blå, både med korte eller lange armer. Vi fører merker som Pascal og Name It.

Fargerikt

Hos oss vil du finne et godt utvalg av skjorter i mange farger og møstere. Blå, hvite, lyse blå, rødrutene og med lange- og korte ermer. Fra Name It og Pascal finner du et godt utvalg av skjorter i god kvalitet.

Ikke alle farger passer til alle dresser. Derfor er vi opptatt av å ha godt utvalg. Hos finner du farger som passer til den dressen eller pentøyet som du har.

Vi har også flere farger i vester. Her finner du strikkede versjoner og i bomull. Både til baby og stor gutt. Du kan også velge mellom vester som tres over hodet eller vester som har knapper i front. Vestene fra Name It er god kvalitet samt mykt og behagelig.

Hverdag

Her finner du også et stort utvalg av skjorter og vester til hverdagsbruk. Med ruter, strikket eller i bomull. Det er ditt valg.

Her har vi vester opp til 12 år og til baby. Vestene til baby er laget i 100% bomull slik at den skal være lett og behagelig å ha på. Med tre knapper i front vil den være enkel å ta av og på. Disse kan enkelt brukes til fint eller til hverdags.

Skjorter med lang arm og ruter er en klassiker. Denne er stilig om du kombinerer med jeans. Med en tynn genser kan du også slenge en kortermet skjorte utenpå. Hvis du vil ha en litt kulere look, kan du la vær å kneppe skjorten og ha en stilig t-skjorte under. Kjempekult! Sjekk utvalget av skjorter fra Name It.