T-skjorter

T-skjorter til jenter fra størrelse 1-12 år. Mange fine farger som rosa, lilla, grønne, hvite eller blå – både med og uten trykk og broderier. T-skjorter med blomsterprint, traktor, kattepus eller andre fine motiver! Variert utvalg fra Name It og Memini.

Bredt utvalg

Vi fører et bredt utvalgt av kortermede trøyer. Med merker som blant annet Name It og Memini. Her finner du plagg som er kjent for god kvalitet og passform. Du finner mye å velge mellom, både i design og farger.

Hos Mio Trend kan du finne t-skjorte i grønn, rød, grå, gul eller oransje. Bruk fantasien og finn motiver som blomster, traktor, flamingo, iskrem eller stilig tekst.

En fin, fargerik og morsom t-skjorte kan lette påkledningen av barn i hverdagen. Om barnet selv liker klærne kan påkledning sjelder by på problemer.

Fra Name It finner du kvaliteter med 5% elastan og 95% bomull i t-skjortene. Dette gjør at de er behagelige, myke og har god passform. Ulike print og farger kan være en morsom og kul måte for barnet å vise litt personlighet.

Hos oss vil du finne en stort utvalg av basic plagg og plagg som virkelig skiller seg ut. Hva velger du? Name It gir deg noe du garantert liker i et bredt utvalg t-trøyer.

Kan brukes på flere måter.

Ofte hører vi at klær bør kunne brukes på flere områder. Og det kan også t-skjorten. På sommeren bruker du den til shorts. Men kanskje du vil bruke den hele året? La den bli et plagg under en hettejakke, en søt caridgan eller en fin strikketjakke.

Det finnes mange måter du kan bruke en t-skjorte på. Vi låser oss ofte til at t-skjorter kun brukes på sommeren. Men bruk fantasien, slipp deg løs og prøv ulike kombinasjoner. Bruk det med en strikket jakke, cardigan eller hettejakke.

 

Et stort utvalg t-skjorter finner du hos oss.