FiveUnits

Fiveunits har jeans og bukser som du ønsker å bo i. Kjent for modeller som: Angelie, Jolie, Penelope, Kate og Kylie. Med en kul og klassisk stil, samt stort fokus på passform, har Five Units blitt en suksess.

Fiveunits lager jeans til unge og voksen, dynamiske, selvstendige og moteriktige kvinner. 5Units damebukser.

Størrelsesguide!


Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Fiveunits:

FiveUnits er ikke bare et merke, det er en nisje. Med høyt nivå på komfort og stil, har FiveUnits satt et nytt aspekt på mote, de fullfører visjonen om å lage nyskapende design som glir sømløst inn i hvilken som helst garderobe.

FiveUnits har blitt et stort varemerke siden lanseringen i 2008. De ble fort kjent for sin perfekte passform og kule stil. Med en lidenskap for jeans og bukser, startet FiveUnites reisen i jakten på å knekke koden når det gjelder å kombinere mote og fashion med funksjonalitet.

Dette oppdraget ble oppnådd med et dedikert og erfarent designteam. De opprettholder strategien på kun å designe underdeler – det er dette de vil bli best på – en strategi som har gitt resultater.

På FiveUnits sitt hovedkvarter i København, fortsetter teamet å designe nye stiler men samtidig forholde seg til tradisjonell skreddersøm, kombinert med feminin toutch.

Fiveunits er kjent for å designe jeans og bukser med perfekt passform og et stort antall bukser som kan brukes både til fest og til hverdags. Dressbukser, bootcut jeans, skinny jeans, baggy jeans – mottoet er at alle jenter fortjener å finne sine favorittjeans!

Bukse fra Fiveunits er en klassiker og kan styles og brukes på mange måter. H

Modellen Jolie er den perfekte buksen til hverdag, den er god og høy i livet, noe de aller fleste damer elsker. Bruk den til alt fra genser til bluser eller dressjakker. Denne modellen har vært med fra dag èn, og det er nok Jolie som satte Fiveunits på kartet.

Angelie er «søsteren!» Samme gode livhøyde med litt mere dressbukse i looken. Du får den i alt fra gode basefarger som sort og marine til spreke sesongfarger, både med og uten mønster. Styles gjerne med høye heler, t-skjorte og blazer.