Regntøy

Regntøy til gutter opp til størrelse 12 år. To-delte regndresser, gummibukser og sydvester. Fra Name It, Kattnakken og Reima som er kjent for god kvalitet og god passform.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær

Et motto som er godt kjent her i vårt langstrakte land. Er det noe vi er godt vandt til er det regn. Og ingenting er da bedre enn godt regntøy. Hos oss finner du et godt utvalg av regntøy opp til 12 år, samt en masse tilbehør.

Merker som Reima og Name It er kjent for god kvalitet og god passform. Her er det mulighet for å finne virkelig godt og slitersterkt regntøy. Ønsker du regndress eller to-delte regnsett? Vi har begge deler. Vi har regnbukser / gummidresser og sydvester også.

Farger og mønstre

På en grå regnværsdag finnes det ikke noe som er bedre enn herlige farger. Det er vel kanskje derfor det er litt ekstra gøy å se de små boltre seg i vanndammer og lek når det regner.

Kattnakken har superkule regndresser til barn i tøffe farger og mønstre. Her er det umulig å ikke bli glad. Hos oss finner du også matchende regnvotter og regnsokker. Regnsokker er perfekt som bentøy til de aller minste som ikke benytter seg av støvler eller som sitter i vogn. Laget i 100% pu og er normal i str. Disse er flotte å bruke som helårsdresser.

Herlige og fargesprakende regntøy finner du også fra Reima. Vi fører også sydvester og votter fra Reima. Disse er myke, behagelige og god kvalitet. Optimalt for barns bevegelighet. Her finnes du også små refleksdetaljer som holder barnet synlig. Fra Reima har du også muligheten til å kjøpe separat.

Også Salto og Name It har to-delte regnsett med fine farger og mønstre. Regntøyet fra Salto kommer også med avtagbar hette, justerbare seler og vannsøyle på 5000. Denne har tapede sømmer.