Jakker og yttertøy fra Name It

Jakker og yttertøy fra Name It er perfekt for familier som vil ha kvalitetsprodukter til en god pris. Her finner man alt fra deilige pelskåper til slitesterke vinterdresser. Det er mye man må tenke på når man skal kjøpe jakker og yttertøy til barn. Først og fremst må man kjøpe noe som man vet holder godt på varmen, og som tåler å bli brukt. Klærne fra Name It har ofte et fargerikt og morsomt design, noe som faller i smak hos både barn og voksne. Våre jakker og yttertøy fra Name It er av høy kvalitet og har mange smarte detaljer. Klærne er alltid designet med barnet i fokus.

Inspirert av barn og designet for barn.

Viser 1–12 av 82 resultater

Viser 1–12 av 82 resultater

Name It har jakker og yttertøy til enhver anledning, alt fra tynne denimjakker til varme vinterdresser. Noen av jakkene har lekre blomstermønstre, noen er mer nøytrale. Noen dresser passer perfekt til høstlek i barnehagen, andre til aketurer i skogen. 

Alle jakkene og yttertøyet fra Name It har god passform som sitter bra på alle barn. Dette er viktig, slik at barna enkelt kan bevege på seg. Vinterdressene er også vindtette, vanntette og pustende.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:
Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

 

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.