Bunad fra Name It

“ Ja, vi elsker dette landet! “

Bunader er en klassisk festdrakt. Uansett om  det er 17. mai eller noen som skal gifte seg, en bunad passer perfekt! Skal man først skaffe seg en bunad er det ofte en kostbar affære, spesielt hvis det er til barn. Barn vokser fort, noe som vil si at man må ofte kjøpe en ny bunad hvert år. Da er det perfekt med en bunad fra Name It som ser pene ut og samtidig tåler å bli brukt. Is, pølser og godteri kan bare nytes uten bekymringer. Når man kommer hjem er det bare å slenge alt i vaskemaskinen. Her finner man både lekre bunader og alt man måtte trenge av tilbehør. 

Viser 1–12 av 24 resultater

Viser 1–12 av 24 resultater

Her får man en bunad, festdrakt, som har fine detaljer og som er perfekt å bruke når man skal pynte seg. Hos bunadene til jenter har man en skjult glidelås i ryggen, og et justerbart liv. På guttene sin bunad har man også et justerbart liv og justerbare, og avtagbare, bukseseler.

Disse bunadene ser meget pene ut, har en fin passform og har en fornuftig pris. Kjøper man en bunad fra Name It får man en bunad som er av høy kvalitet, som alle produktene fra Name It er. Dette er en norsk bunad, festdrakt, med mange lekre detaljer og den brukes gjerne av aktive, festklare barn som vil se hvor mange is de klarer å lure i seg.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.