Copenhagen Shoes

Sko, sandaler, pumps og boots fra Danske Copenhagen Shoes. Her finner du trendy og tidsriktige sko som matcher klær i alle sesonger. Skoene er produsert i Italia og er kjent for god lest og god komfort. De aller fleste skoene er i 100% skinn.

Størrelsesguide!

Viser 1–12 av 32 resultater

Viser 1–12 av 32 resultater

Om Copenhagen Shoes:

Copenhagen Shoes  en en nyere dansk skobedrift, som lager skandinavisk design av lekre materialer i skinn. Kolleksjonene er lage ac “shoepeople”, d.v.s at detter er ikke bare fashion, men sko laget av de som KAN sko!

Skoene har en fantastisk komfort, enten du velger lave eller høye sko. De leker seg ofte med farger og detaljer. Her finner du sko og støvletter som matcher inn til klærne, er det gult som er trendfarge på klær, ja så kan man være sikker på å finne sko i samme farge. Kjøper du Copenhagen Shoes, kjøper du også noe du vet at er «riktig!»

Selv om merket er ganske nytt, så har det blitt populær og funnet sin plass på kort tid. Forklaringen til det er nok de iøyenfallende fargene og de små detaljene som skiller seg ut…

Så og si alle sko og støvletter er i glatt skinn eller semsket skinn. Her er noen tips om skopleie til disse, for ingen liker vel  å ta på seg uflidde og skitne klær? Men hva med skoene? De forteller like mye om eieren som antrekket ellers gjør.  Selv om nye sko er behandlet fra fabrikk, trenger de regelmessig rengjøring og stell for å holde seg pene og fine.

Her er noen gode råd:

  • Rengjør skoene etter bruk.
  • Skoene må alltid være rene og tørre før du behandler dem.
  •  Bruk alltid et tynt lag med pleiemidler.
  • Impregner skoene før du tar de i bruk, dette hindrer at smuss og støv setter seg med èn gang!
  • Bruk skohorn for ikke å ødelegge hælkappene.
  • Bruk gjerne skoblokker i skoene for å bevare skoenes fasong.