Tamaris

Om Tamaris:

Tamaris er et tysk varemerke som inngår i den fremgangsrike Wortmanngruppen. Tamaris arbeider med kvinnelig og feminin design. De har godt utvalg i funksjonelle sko for alle anledninger. Her finner du alltid et bredt utvalg av moteriktige sko til gode priser. Alt fra pene hverdagsmodeller og festfine sko med hæl til bekvemme sko som passer til fritidsbruk.

Enten du heller mot de klassisk moderne eller mer dristige detaljene, så gir Tamaris deg alltid en unik følelse av å være et skritt foran. Alle Tamaris’ modeller har høy finish, perfekt komfort og kommer i en kvalitet som er så lekker at det blir vanskelig å motstå fristelsen til å anskaffe enda et par når man først er i gang!

Generelt vedlikehold av sko:

Som alle andre sko er det viktig at du vedlikeholder skoene dine. Når skoene først er kjøpt er det viktig at du sprayer med passende impregnering. På denne måten vil du beskytte skoen, skitt og smuss setter seg ikke like fort fast og skoen blir mer bestandig mot vann og vind. MERK: sko blir ikke vanntette av impregnering.

  • Impregner med passende spray for beskyttelse
  • Rens skoen etter bruk
  • Bruk passende skokrem om sneakeren er semsket skinn eller glatt skinn.
  • Bruk en passende sneaker cleaner, spesielt om de er hvite.
  • Spray innsiden med en fotspray. Da forhindrer du lukt og uønskede bakterier.
  • Legg gjerne i noen ekstra såler for å beskytte den orginale sålen.

Godt vedlikehold vil gjøre at din sko holder lenger og ser bedre ut. Med litt innsats og pleie, så vil skoen din vil holde i flere år.

En sko er prikken over i’en og kan gjøre et helt antrekk. Fottøy er en morsom og stilig måte for deg å utfolde deg på. Skap din egne og unike stil ved bruk av sko. Et hvert antrekk starter med sko.

Skinn, semsket skinn, tekstil, imitert skinn eller lakk. Mulighetene er mange.