Pendress

Pendress til gutt og baby. Pendresser og blazer til gutter opp til størrelse 14 år. Penbukser og jakker, samt hele sett med bukse, vest og blazer fra Name It og Pascal.

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

En som liker å pynte seg?

Har du en i huset som kanskje er litt ekstra glad i å pynte seg? Da finner du det du trenger hos oss. En pendress som kan brukes til mer enn bare festligheter. Vi fører pentøy fra Pascal og Name It. Her kan du få kjøpt hele sett som inneholder vest, bukse og blazer.

Du kan også få kjøpt blazere og dressbukser separat. Kanskje det er en som liker å bruke slike plagg litt oftere enn bare jul, 17.mai og bursdager? Da er det godt med penklær fra Name It, med god kvalitet og fin pris. Disse er også perfekte å bruke i bursdager, selskap, 17. mai, jul og bryllup.

Blazere og bukser fra Name It er laget med 75% polyester og 15% viskose for god komfort og passform.

Om man ønsker å bruke slike plagg til hverdag er det enkelt å kombinere med andre plagg for en mer hverdagslig look.

Klassisk?

Ønsker du å gå for en veldig klassisk look på gutten din til årets julemiddag eller 17.mai tog? Da anbefaler vi å ta en titt på pentøyet fra Pascal. Her vil du få en pakke med alt du trenger. Dress, blazer og vest. En slik pendress er av den klassiske typen og vil aldri slå feil. En perfekt dress som enkelt kan brukes i bryllup, jul, 17.mai, bursdager, selskap og andre festligheter.

Dressen er i slimfit og vil sitte kjempe fint på. Ofte ønskes en størrelse mindre, da størrelsen er litt stor.

Ikke bare er dressen fin å se på, men også laget i fantastisk og slitesterk kvalitet. Denne dressen er laget i 30% ull, 25% viskose og 45% polyester.

 

Hos oss finner du pentøy til gutt fra Name It og Pascal og matchende tilbehør.