Bunad

Bunad og tilbehør til jenter, fra nyfødt og opp til størrelse 12 år.. Her finner du bunadsbodyer, strømpebukser, skaut og annet tilbehør. Bunader fra SaltoName It og Pascal. Alt du trenger for å pryde den nydelige nasjonaldrakten finner du hos oss.

Viser 1–12 av 26 resultater

Viser 1–12 av 26 resultater

Bunader til alle aldre

Vi elsker å kle den lille og det er jo ekstra koselig å kunne tre på en bunad eller en festdrakt når nasjonaldagen eller andre festligheter er rundt hjørnet. I vår nettbutikk vil du finne festdrakter og bunader fra Pascal, Name It og Salto.

God kvalitet, passform og kvalitet er viktig. Vi fører et bredt utvalg av bunader og festdrakter. NameIt er kjent for sitt fine design, gode passform og bra kvalitet på bunadene. Fra NameIt finner du ulike design og farger.

Bunadene vi fører fra NameIt kommer med strikk i livet slik at det lett kan justeres for optimal passform. Kvaliteten på disse er laget av 65% polyester og 35% bomull. Dette gir et godt og behagelig plagg.

Salto har bunader med to legg som gjør at du kan legge ned stakken 10 cm. Da holder den gjerne mer enn en gang.

La oss ikke glemme de alle minste. Hos oss finner du også bunad til baby. Med praktiske knapper på ryggen vil disse være enkle å få av og på. Disse har vest med fine pyntebånd og hempe i front. Kvalitet: 65% polyester og 35% bomull.

Tilbehøret

Det finnes også mengder av tilbehør til den nydelige bunaden. Vi har strømpebukser, kyser, knestrømper og jakker. Her finner du alt du trenger for å sette det perfekte festantrekket sammen.

Tradisjonen tro

En bunad har alltid vært noe vi holder kjær. Men like betyningsfull og populær som den er i dag har den aldri før vært. Bunaden er kommet for å bli. Fra slutten av 1700-tallet til i dag. Verdifullt og vakkert beskriver bunaden. Kan vi se noe søtere enn våre små i norges nasjonaldrakt?