Shorts

Shorts til dame: denimshorts og shorts i bomull. Capri, nikkers, korte og lange. Gode merker som: Five Units, Vila, Line of Oslo og Pepper.

 

Viser 1–12 av 58 resultater

Viser 1–12 av 58 resultater

Hos oss vil du alltid finne sesongens hotteste nyheter. Her har vi samlet vår alle fineste underdeler. Bla i vårt utvalg for å finne nettopp din favoritt blant våre mange kjente merker. Vila, Educe, Pepper, Five Units og Line of Oslo.

Et must om sommeren. Få en avslappet stil med behagelige underdeler eller skru opp varmen med shorts med slitt look. Kombiner shortsen med en basic t-skjorte eller bruk den sammen med en oversized skjorte eller den siste off-shoulder moten.

Historie

Om vi ser tilbake på korte bukser har det blitt brukt til alle tider. Vi kan se at menn er blitt avbildet på vaser i knebukser. I India kan vi se at knebukser har vært der fra gamle tider. Men vår, den moderne formen for shorts er blir brukt siden 1800-tallet. Kvinner brukte gjerne ikke dette før omtrent 1930. Etter andre verdenskrig er shortsen blitt et moteplagg.

Det finnes så mage typer korte bukser. Shorts, hotpants, sykkelshorts, kortbukser, bermudashorts og fotballshorts.

En kortbukse som rekker ned til knærne kaller vi bermudashorts. Dette kan du finne i vår nettbutikk fra merker som Five Units og Pepper.

Ulike kvaliteter og farger

En shorts kan komme i ulike kvaliteter, farger, lengder og passformer.

Five Units er gode på de klassiske dameshortsene. Her finner du underdeler laget av 95% bomull og 5% elastan. Dette gir en god og komfortabel passform.

Kanskje ønsker du en stilren dresshorts? Fra Five Units kan du finne dressbukse-short. Kvalitet: 43% polyester, 52% viskose og 5% elastan. Lengde til midt på låret og beltehemper. Superstilig og flott til jobb på en sommerdag.

Capri eller kortbukser er de som gjerne rekker deg midt på leggen. Capri kan du finne fra merker som Vila og Educe. Med print, striper eller ensfarget. Bomull, collegestoff eller viskose.