Gensere

Stort og variert utvalg i gensere fra mange og gode merker. Her finner du alt fra strikkegensere til collegegensere. Ull, bomull og viskose i mange farger, snitt og passformer. Gensere fra VilaElle&ilLine of Oslo, Co`coutureRue de FemmePart Two, EducePiecesSecond Female og flere fine merker!

 

Viser 1–12 av 86 resultater

Viser 1–12 av 86 resultater

Anvendelig og praktisk

En genser er et like deilig og anvendelig plagg sommer som vinter. Når de kalde årstidene setter inn er det deilig å ha en god genser under den varme jakken. Men det er ingen tvil om at en god genser også kan brukes på sommeren. Vi vet jo at våre norske sommerkvelder kan bli kjølige.

Det finnes utallige varianter når det kommer til gensere. Strikk, bomull, ull, college eller viskose. Mange passformer, farger, mønstre og materialer. Strikk er supertrendy. En strikket genser kan styles på så mange måter. Bruk en oversized strikket genser fra Line of Oslo til en stilig bukse eller et skinnskjørt. Bruk strikk til jeans for å heve antrekket.

Hos oss finner du et stort utvalg gensere i alle former. Strikk, flettet, høy hals, rund hals og v-hals. Kanskje du vil ha en genser med hette, stilig print eller tekst? Utforsk vårt store utvalg og finn din nye favorittgenser.

En genser har mange ulike bruksområder. Du kan bruke de til hverdag som fest. Over en kjole eller sammen med et par stilige jeans. Det sakl ikke mye til om du ønsker å endre looken du har. En genser du har kan brukes både til et elegant antrekk eller en mer casual look.

Her vil du finne et stort utvalg overdeler. Gensere, strikketjakker, cardigans og blazere. Du kan velge mellom flere kjente merker som Rue de FemmePart Two, EducePiecesSecond Female. Du finner ulike mønstre, design, farger, snitt, utforminger og passform. Vi har noe for enhver smak og du vil garanter kunne finne det som passer deg. La personligheten din bli reflektert gjennom stilige moteplagg.