Elle&il

Elle&il er basic i flott kvalitet og gode passformer. Elle & il er norsk design som fort har blitt et anerkjent og trendy merke. De har alt fra t-skjorter, gensere til kjoler og skjørt. Elle&il er i kvaliteter som ull, bambus, viskose og bomull.

Elle&il størrelsesguide.

 

Viser alle 5 resultater

Viser alle 5 resultater

Om Elle & il:

Elle&il bel etablert i 2014 av Rikke og Lene Holmen-Jensen. De hadde et ønske om å skape tidløse klær i en stilig og trendy hverdagslook! Merket har opplevd sterk vekst og har fått et godt fotfeste blant norske damer.

Elle&il er opptatt av å bruke gode kvaliteter og lin, ull og viskose er presenter i så og si alle modellene. Elle & il er gode på t-skjorer, topper og gensere. Basic som er fint å bruke alene, eller under f.eks cardigan, blazer eller skinnjakker.

Elle&il sin favoritt-kvaliteter  er nok lin til sommer og ull til høst og vinter.  Her kan du lese litt om deres  engenskaper:

Lin:

Fremstilles av linplanten. Lin er mer slitesterkt enn bomull, og glattere, så skitten ikke fester seg så lett. Men lin krøller fort, og må ofte strykes etter vask, så sant man ikke ønsker en naturlig look!  Lin er luftig, og varmer dårlig. Populært i sommerplagg, plaggene kan utvide seg en del ved bruk.

Ull:

Det finnes mange typer ull – ull fra sau, alpakka, angorakaniner osv. Ull varmer godt, også når den er fuktig. Den er føyelig, men ikke spesielt slitesterk, og må vaskes på lave temperaturer. Ull holder på varmen selv om den blir fuktig. Varmen oppbevares i luftlommer i ullfibrene, slik at våt ull ikke fryser når det er kuldegrader, og en jevn kroppstemperatur opprettholdes uansett hvilket aktivitetsnivå vi har.

Ullprogram på vaskemaskinen skal faktisk være bedre for bevaringen av ullen enn håndvask, da temperaturen er regulert og stabil, og vaskeprosessen ikke forårsaker slitasje eller feilhåndtering av ullen. Husk at ullplaggene må ligge flatt å tørke.