Bukser

Bukser til barn, gutter – til baby og opp til størrelse 12 år. Bl.a. stort og variert utvalg fra Name It som er kjent for god kvalitet og god passform. De minste har god plass til bleie, de har justering i midjen og er i myke kvaliteter som bomull, velour og ull. Bukser både med og uten mønster og striper, marineblå, lyseblå, grå eller brune. Olabukser, bomullbukser og dressbukser til gutter.

Viser 1–12 av 44 resultater

Viser 1–12 av 44 resultater

Komfort er viktig

Når det skal handles inn bukser til de små er det fort å gå for det som kun er søtt. Likevel er det viktig å tenke på komfort. NameIt er kjent for å ha god passform på sine bukser. Her finner du bukser som enkelt kan justeres i livet slik at du lett finner en som passer nettopp ditt barn.

For et barn i vekst og aktivitet er det ikke godt å ha noe som er for stramt. Derfor er det viktig at underdeler gir god komfort og gjør det lett å bevege seg. Buksene fra NameIt er spesielt gode på dette.

Hos oss vil du finne lekevennlige og praktiske bukser i strechmaterialer, slitesterke materialer og behagelig leggings.

Babybukser

En bukse til en liten baby er noe som skal være enkelt å ta av og på. Det skal ikke sitte for stramt og skal ha god plass til bleie. Med de minste kan det være lurt å ha et par bukser, da det plutselig blir behov for skift ofte.

Stor variasjon

Ikke bare finnes det olabukser til minste, men ullbukser, tights, velour og bomull. Med et godt utvalg finner du lett frem til akkurat den type bukse du ønsker til ditt barn.

Hos oss finner du et stort og bredt utvalg av bukser til ditt barn. Du vil finne mange ulike materialer, skjønne farger, små detaljer og ulike modeller.