Bukser fra Name It

Bukser fra Name It er alltid et godt valg. Her finner du bukser i alle former og fasonger, med og uten trykk. Trenger du en god olabukse med justerbar linning? Eller en rosa joggebukse? Name It har bukser som passer til alle anledninger. Noen barn liker å bruke bukser som er løse og behagelige, andre liker å bruke slitesterke joggebukser. Her finner du noe som passer til alle. Buksene er moderne, men samtidig passende til barn.

Alle bukser fra Name It er slitesterke, av høy kvalitet og passer perfekt til alle barn.

Viser 1–12 av 98 resultater

Viser 1–12 av 98 resultater

Mange av buksene fra Name It er også laget av økologisk bomull. Innen 2020 vil over 50% av bomullen Name It bruker være økologisk. Her finner du garantert en bukse som passer ditt barn, uansett alder eller kjønn.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.