Pendress fra Name It

Skal man pynte seg er det lite som slår en god dress. Dressen kan brukes i 80 års-lag til oldemor, bryllupet til tante eller på 17. mai. Uansett hva som skjer, passer det med en fin dress. Også er det jo få som er så kjekke som barn i dress. Dressen fra Name It er klassisk, men samtidig ganske tøff. Med collegekvalitet får den et litt annet utseende en de klassiske dressjakkene, men den er likevell perfekt å bruke til alle anledninger. Name It er kjent for å produsere klær av høy kvalitet, og det er denne dressen her også. Dressen tåler å bli brukt av aktive barn uten å bli ødelagt.

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.