T-skjorter

T-skjorter til dame i mange farger og passformer. Med eller uten print – fra kjente og gode merker. Elle&Il, Line of Oslo, Second Female, Vila, Educe, Rich & Royal, Love & Divine, Rue de Femme og Co`Couture. Bruk de både sommer og vinter, til shorts og bukser, eller inni cardgian og blazer. Nyheter hver dag.

 

 

Viser 1–12 av 50 resultater

Viser 1–12 av 50 resultater

Når du leser dette kan du vel med sikkerhet si at du har mer enn bare én t-skjorte liggende / hengende i klesskapet ditt. Det er absolutt ingen hemmelighet at t-skjorten er et plagg som kan brukes til alt fordi den er så allsidig. En t-skjorte med korte armer er ikke bare et plagg du har under andre klær, jakker eller cardigans. Det kan også brukes som et plagg for å uttrykke din unike personlighet.

Om du virkelig ønsker å vite hvem du er, er en t-skjorte med trykk en fantastisk mulighet. Med så uendelig mange trykk å velge i kan du lett utfolde deg. I vår nettbutikk vil du kunne se mange kule t-skjorter.

T-skjorter med korte ermer kan komme i alle regnbuens farger, siluetter og fasonger. Med ulik passform fra ulike merker vil du garantert finne den rette for deg. Hos oss kan du finne de i ensfarget, med print, skrift, perler, paljetter eller glitter.

Et allsidig plagg

T-skjorten er et plagg som er kommet for å bli. Gjennom forrige århundre ble dette plagget gjort populært, og den er ikke et plagg som blir borte. Et plagg som er lett å tilpasse etter eget ønske og fasong. Rett, innsvinget, v-hals eller rund hals.

Hos oss kan du finne den klassiske t-skjorten og den mer kunstneriske. Du kan finne t-skjorter med kunstneriske innslag, utsmykkninger eller print. Med godt utvalg av kortermede t-trøyer vil du finne din favoritt. Du vil finne overdeler til alle anledninger. En t-skjorte er noe som aldri slår feil og heller ikke som en gave.