Rue de Femme

Rue de Femme er et dansk merke som ble etablert i 2014. Stilen er casual og feminin, avslappet og elegant – med en lite fransk touch. Fine bluser, topper og kjoler, delikate, røffe og stilrene print, dressbukser, skjørt og skinnjakker. Med Rue de Femme får du en pesonlig stil du vil føle deg vel i!

Størrelsesguide!

Viser alle 3 resultater

Viser alle 3 resultater

Om Rue de Femme:

Rue de Femme er et forholdsvis nytt merke, de ble etablert i Danmark i 2014. Visjonen var å lage feminine klær til nordiske kvinner – med en touch av fransk chic!

Merket framstår som sofistikert, franskinspirert og classy. – Et merke med et feminint uttrykk hvor man føler seg velkledd og sofistikert uten at det koster all verden. Merket tilbyr høy kvalitet og mye for pengene. Samtidig har merket et uttrykk som skiller seg ut, og som faller i smak hos en stor gruppe nordiske kvinner.

Her finner du enkeltplagg og antrekk som passer til så og si alle anledninger. De leverer i alle kategorier, alt fra bluser til kjoler, buksee og yttertøy. Her der det plagg til jobb, hverdag og fest – enten du liker det klassisk eller med spennende detaljer. Alt i god kvalitet og super passform.

Rue de Femme er tidlig ute med siste nytt på motefronten. De tar med seg trendy og hotte elementer og lager det til sitt eget. De har flere seks kolleksjoner i året og nyheter på ekspress når det et noe vi MÅ HA akkurat NÅ!

Rue de Femme bruker mye viskose og bomull i overdeler og bluser. De er kjent for den gode modellen som heter Doodle. Dette er en bluse som alltid er med, i nye og trendy mønstre og farger. Dette er en bluse som er fin til alt fra jeans til skinnbukse eller skjørt. Den kan pynte opp og ned et antrekk, enten du skal på jobb eller fest.

Rue de Femme har blitt mange sitt favorittmerke!