Part Two

Part Two har alt innen kjoler, linkjoler, bukser, t-skjorter, jakker osv. Part Two leverer langvarig mote med høy kvalitet. De har en klassisk og feminin stil med mange fine detaljer. De er kjent for gode passformer som passer den skandinaviske kvinnen. Part Two er et dansk merke som har vært på markedet i flere tiår!

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Part Two:

Merket ble etablert i København, Danmark i 1986. De lager mote for kvinnen som ønsker å se bra ut, men samtidig trives i situasjonen her og nå! Alle kolleksjonene gir et troverdig uttrykk av kvalitet gjennom god design, komfortabel passform, gode kvaliteter og utmerket håndverk.

Prat Two har gode produkter som passer godt til den norske kvinnen. Her finner du gode passformer og størrelser som passer oss her oppe i nord! De har flere kolleksjoner i året og er med på det aller siste innen mote og trender. Men, de toner det litt ned, slik at det treffer en stor målgruppe. Trend er viktig, med det skal ikke være FOR spesielt.

Klær fra Part Two skal funger til de fleste anledninger. Her finner du klær til både jobb, hverdag og fest. De har gode baseprodukter i topper og bukse, modeller som du kan mikse og matche opp til annet du har i garderoben. De er flinke til å finner farger treffer mange. Vi ser mye marineblått og rødt, gode farger som varer lenge og som vi fort blir glade i.

I vår og sommerkolleksjonen bruker de mye lin, viskose og bomull. Part Two er bl.a kjent for de gode linskjortene og kjoler i lin. Detter er med hver sesong og kommer i nye fine farger i tillegg til basen på hvit og natur.

Kvalitet, passform og funksjonelitet er i fokus og det er nok en viktig grunn til at Part Two har eksistert i mange tiår og har kommet for å bli.