Skjørt fra Part Two

Skjørt fra Part Two er skjørt som går til alt. Disse skjørtene har et feminint utseende, er av høy kvalitet og har en meget godt passform. Vi har skjørt i cordstoff som gir en litt retro-følelse, et tøft denimskjørt eller et klassisk og elegant skjørt. Part Two har et bredt utvalg av skjørt som du kan bruke til jobb og hverdags. Her kan du fylle opp garderoben din med skjørt fra Part Two, og du er sikret å ha skjørt til alt.

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Part Two:

Merket ble etablert i København, Danmark i 1986. De lager mote for kvinnen som ønsker å se bra ut, men samtidig trives i situasjonen her og nå! Alle kolleksjonene gir et troverdig uttrykk av kvalitet gjennom god design, komfortabel passform, gode kvaliteter og utmerket håndverk.

Part Two har gode produkter som passer godt til den norske kvinnen. Her finner du gode passformer og størrelser som passer oss her oppe i nord! De har flere kolleksjoner i året og er med på det aller siste innen mote og trender. Men, de toner det litt ned, slik at det treffer en stor målgruppe. Trend er viktig, med det skal ikke være FOR spesielt.

Klær fra Part Two skal funger til de fleste anledninger. Her finner du klær til både jobb, hverdag og fest. De har gode baseprodukter i topper og bukse, modeller som du kan mikse og matche opp til annet du har i garderoben. De er flinke til å finner farger treffer mange. Vi ser mye marineblått og rødt, gode farger som varer lenge og som vi fort blir glade i.

I vår og sommerkolleksjonen bruker de mye lin, viskose og bomull. Part Two er bl.a kjent for de gode linskjortene og kjoler i lin. Detter er med hver sesong og kommer i nye fine farger i tillegg til basen på hvit og natur.

Kvalitet, passform og funksjonelitet er i fokus og det er nok en viktig grunn til at Part Two har eksistert i mange tiår og har kommet for å bli.