Philip Høg

Philip Høg er tøffe sneaker og sko til dame. Philip Hög er svensk design, de har sneakers med fine detaljer og i trendy farger. De er alltid tett på moter og treder og leverer spennende kolleksjoner hver sesong.

Se størrelsesguide her!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Philip Høg:

Designer Philip Høglund er bokstavelig talt  vokst opp i en skobutikk. Hans far har jobbet med sko og skodesign så lenge han kan huske. Han husker med glede hele dems besøk sammen i skofabrikker over hele verden.
Imponert av de dyktige skokonstruksjonene, tiltrekningen til de fargerike materialene og tilbehør, begynte jan å fantasere om sitt  eget skomerke.
Senere i Milano studerte han fottøyets produksjonsprosess og teknikken bak å lage fine mønstre.
Det ga han mye  inspirasjon og pågangsmot. Han har reist til mange byer, Shanghai, London, New York og Paris, og han bestemte seg da:
«Jeg vil ha mitt eget merke».
PhilipHog skal være ungt og  fersk og gjenspeile de kommende motetrender.
PhilipHog er en enhetlig verden av kulhet, glede og lykke.

Alle skoen fra Philip Høg er i beste skinnkvalitet. Han bruker både glatt skinn og semsket skinn i produksjonen. Skoene har også linning og såler i skinn, noe som er ekstra bra for føttene. God komfort er også viktig, dette er fritidssko som man kan gå i hele dagen uten å få vond i føttene. Sålene er av slitesterk rågummi som også gir en liten demping når man bruker de.

Philip Høg har sko i mange fine farger. Han fanger opp trendene som er på klær og vesker, slik at du får sko som du er sikker på at matcher inn i garderoben. Sneaker er den største kategorien til merket, men tøffe vintersko har vi også i utvalget. Her er det bare å la seg frist, du vil ikke angre på et par sko fra Philip Høg!