NORR

NORR er et trendy merke som er tidlig ute med siste nytt! Norr har det lille ekstra, stilig design som skiller seg litt ut. Her finner du alt fra bukser, kjoler og skjørt til bluser, jakker og gensere. Merket er dansk design, og er et ganske nytt, men har fått rask suksess. Plaggene fra NORR er ofte å se på kjendiser og influencere.

Størrelsesguide!

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Om NORR:

NORR er et dansk motemerke for kvinner. Merket har en moderne look og stil. Deres trendy design gjør dem ettertraktet blant kvinner i alle aldre.

Kolleksjonen er basert på feminine styles med edge, der hvert plagg kan styles både sammen og hver for seg.  De kommer med de nyeste trendene hver måned. Her er det alltid noe å glede seg til!

De har en visjon om å designe klær til den motebevisste kvinnen som tør å skille seg ut. Hun er opptatt av detaljer og kvalitet. De er inspirert av gatemote og er tidlig ute med det aller siste. Merket skal balansere mellom ytterkant high fashion og kommersielt stil – denne balansen klarer Norr med glans.

Her finner du klær du fort blir glad i – dette er klær som garantert blir en favoritt i garderoben.

Kjoler er et sterk kategori for dette merket. De har hverdagskjoler og kjoler til fest. De har små detaljer og finesser som gjør de spesielle og et MÅ HA plagg. Du finner kjoler og skjørt i alle lengder og farger. De kan bæres alene sammen med f.eks senakers, sandaler eller boots – eller pynt de opp til fest. Stilige sko og en fin veske, da har du stilen.

En annen kategori er bukser. Her finner du det meste.  Gjerne bukser med vide bein, høyt liv, lange eller cropped. Vi kan garanter at Norr er med på de siste trendene – hver sesong.