Name it barneklær

Det å kjøpe barneklær trenger ikke alltid være enkelt. Barn trenger klær som er tilpasset vær, har god ventilasjon og gir de mest mulig bevegelighet under lek og moro. Lek er det mye av i barndommen, så at klærne også er slitesterke er en stor fordel.


Name it barneklær for allslags vær

Er det sommer trenger man fine shortser, t-skjorter, vester og andre lette bomullsklær. Er det vinter trenger man ullundertøy, vinterdresser, vinterjakker, lue og hansker. På våren er det fint med gensere, vest og en letter bomullslue. Og ikke minst på høsten da regnet kommer og man trenger vanntette softshell jakker, parkdresser og regntøy. De har til og med bunader til 17. Mai!

You Name it – we bring it!

Alle produktene til Name it finner du her.

Stort utvalg av Name it barneklær

Hos oss finner du mange ulike modeller for både gutt og jente i aldersklassene:

0-9 mnd jente og gutt
1-5 år jente og gutt
5-14 år jente og gutt

Ulike fiberinnhold merkes

Fiberinnhold skal merkes på alle tekstilprodukter slik at forbrukeren til en hver tid skal vite hvilken hovedgruppe tekstilen tilhører. Mange av disse er kjente, som f. eks polyester, ull, nylon / polyamid, bomull, akryl og rayon. Disse merkene går under fellesbetegnelser. Terylene, Trevira og Diolen merkes som polyester, fellesbetegnelsen for polyesterfiber. Nylon, Rilsan og Enkalon merkes polyamid, mens Orlon og Acrilan Courtelle merkes med akryl.

Forskjellen mellom fibrene er minimal så lenge det er tørt. Det er derimot vesentlig forskjell når klærne blir våte. Grunnen til at noen tekstiler er varmere enn andre går på hvor porøse de er, altså hvor mye luft stoffene inneholder. Grunnen til at ull fungere så bra på å holde varmen er nettopp pga ullfiberenes bølgeform, som gjør de luftigere og varmere enn f. eks bomull.

 

Størrelser:

Med størrelsesguiden til Name it kan du enkelt finne ut hvilken størrelse du kan bestille til ditt barn.

størrelsesguide name it
størrelsesguide name it