Jellycat

Kosebamser og kosekluter til baby og små barn. Jellycat har god utvalg i søte myke «små venner!» Her finner du suttekulter, bamser, smokkeholdere, rangler og vognpynt.

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Jellycat:

Jellycat har laget originale, søte og  myke leker i London siden 1999, og fortsetter å kombinere luksuriøse og myke kvaliteter med design som er morsomme og søt, men alltid med noe som gjør dem skiller seg ut fra mengden! Navnet Jellycat ble drømt av et barn som elsket gelé og katter og ved å kombinere de, så ble det Jellycat.

De eksperimenterer kontinuerlig med design, prøver å finne den mest kjærlige kombinasjonen av myk kos og og modeller som fenge de små barna.

Jellycat har alt fra myke apekatter til lam, katter, hunder – ja så og si alle dyr som finnes. De har også utvalg i smokkeholdere, suttekluter og vognleker.

Alle produktene er testet og godkjent etter Europeisk sikkerhetsstandard for leker; EN71 – 1, 2 og 3.

Alle små barn, vi tror at det er få unntak, får en bestevenn i en kosebamse. Bamsene fra Jellycat kan fort bli en av disse.

De fleste barn har en bamse, en klut, en pute eller et utvasket putetrekk som kosedyr. Det er krise når kosekaninen eller kosekluter blir borte! Mange foreldre er «føre var» og kjøper to helt like i samme slengen…

Kosebamsen eller kosekluten representerer det trygge og kjente.

Lukt spiller en viktig rolle når barnet har en kosefavoritt. Behovet for å kjenne en trygg lukt har vi i oss helt fra vi er nyfødt. Når mamma ikke er til stede, vil et spedbarn bli tryggere når han eller hun kan kjenne lukten av morsmelken på en klut. Det er derfor noen barn kan reagere kraftig dersom man skulle finne på å vaske kosen.

Når barnet blir litt større, får kosedyret noen flere funsksjoner.  Da kan den bli en fortrolig samtalepartner, eller en trøst når barnet har slått seg eller gruer seg til noe. Så, en kosebamse er mere enn en bamse!