Gaimo

Gaimo er sko og espadrillos til dame designet og produsert i Spania. Alle skoene er i skinn og med veldig god såle. Her finner du bl.a espadrillos med bastsåle og platå – disse er veldig populære. Gaimo står for god kvalitet og passform, tidsriktige, og spott on på mote og trend!

 Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Gaimo har absolutt blitt vårt favorittmerke. De leverer fantastiske sko og sandaler som er en drøm å ha på foten. Du kan få det lekreste farger og kvaliteter, det aller meste er i skinn og gjerne med såle i bast.

Om Gaimo:

Gaimo er laget i Spania siden 1978. Spansk design og produksjon.

Førti år senere er kombinasjonen av mote og tradisjon fremdeles essensen i utforming av  Gaimo-sko. Hans design finnes over hele verden, i de beste utstillingsvinduene i mer enn 200 land.

De fire døtre av José Luis, som alltid har hatt en kjærlighet til selskapet, administrerer nå selskapet ved hans side. Esmeralda har ansvaret for designteamet, Alicia har ansvaret for finansavdelingen, Fátima forvalter det kommersielle området, og Lara tar tømmene til markedsavdelingen.

«Gaimo er et internasjonalt merke, men vi er en familie og lokal virksomhet. Dette betyr at vi jobber tett med våre lag og samarbeidspartnere, slik at Gaimo fortsetter å vokse som et merke, men vi vil alltid forblir tro mot vår opprinnelse. «José Luis Iturriaga, grunnlegger av Calzados Gaimo

Gaimo er perfekte sommersko og sandaler. De er spot on på farger som rører seg i moteverden, du vil alltid finne et par som matchet sesongens farger på klær og vesker. Sandalene med kilehel er bare helt supre å bruke til sommerkjolen, til hverdag eller fest.

Espadrillos i semsket skinn med platåsåle i bast, er en sikker vinner. Denne modellen har alltid vært populær, i stadig nye og fine farger. Sålen er på 5 cm, og de fleste damer liker høye sko med god komfort:)