RE:Designed by Dixie

Dixie, RE:Designed by Dixie er skinnvesker i flott kvalitet med stort utvalg i modeller og størrelser. Dixie er kjent for vesken Molly i fargen burned tan. Dixie har hverdagsvesker, lommebøker, weekendbagger og mye mere.

Dixie har store kolleksjoner med gode og populære klassiker samt spennende og trendy nyheter.

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Redesign by Dixie:

Siden 2003 har det danske merket RE:Designed by Dixie stått sterkt i det skandinaviske markedet. Merket er kjent for høy kvalitet og et unikt uttrykk. Det gjelder spesielt veskene.

Bedriften og menneskene bak RE:DESIGNED by Dixie er de samme, og det vil bli arbeidet efter de samme verdier som By Dixie hittil har vært kjent for: ærlighet, lekre kvaliteter og gode priser, alt levert ekspress.

Kolleksjonene lages sesong etter sesong med fokus på et klassisk, stilrent og tidløst design. Materialene som benyttes er nøye utvalgt med fokus på et lekkert uttrykk som gjør at kundene kan bruke produktene år etter år.

Merket har en god posisjon og selger veldig  godt i Norge, dette er vesker som passer den norske kvinnen. De har tilpasset deler av kolleksjonen til det norske markedet og gitt flere modeller navn etter norske steder og byer. Dette har slått godt an, spesielt på de stedene modellene har hentet navnet sitt fra, men også generelt i markedet. Vi kan nevne Mandal, Oslo, Kirkenes osv.

Desingteamet henter inspirasjonen fra det rå og  feminin, produkter som appellere til den moderne kvalitets- og prisbevisste kvinne. Kolleksjonen utarbeides sesong etter sesong, med fokus på det stilrene og tidløse uttrykket. Materialene som brukes er nøye utvalgt, med fokus på et lekkert og tidløst uttrykk. RE:DESIGNED by Dixie vil være det merket, som alle kvinner har i sine garderobe, og som gir henne en følelse av en lekker og tidløs coolness.

Investerer du i en veske fra Dixie kan vi garanter at det er en veske du blir glad i!