Superga

Sko fra Superga. Populære sko som er kjent for den hvite høye platåsålen. Superga kan du få i både skinn og tekstil. Ikoniske og trendy sko som har blitt en favoritt hos mange, de kan styles inn til så og si alle antrekk. Dette er et over 100 år gammelt Italiensk merke.

Se vårt utvalg i sko her!

Størrelsesguide her!

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Om Superga!

Superga ble etablert  3. oktober 1911, da bedriften Anonima per Azioni Walter Martiny startet opp med produksjon av vanntette støvler med gummisåler til landbruket og annet fottøy.  I 1934 hadde Superga® mange modeller som ble brukt i sportsgrener som tennis, basketball og seiling. I 1951 førte fusjonen med Pirelli til store forbedringer i produksjonen. Mellom 1952 og 1975 økte antall produserte sko dramatisk fra 2 til 12 millioner par per år. Den mest populære modellen, 2750, har vært produsert siden 1925 og er den første tennisskoen som ble laget med gummisåle.

Skoene har blitt et trendy og velkjent skomerke verden over. De ikoniske skoene med hvit såle i platå er den som har gjort det så populært her i Norge.  Modellen heter 2790 har har såle på 4 cm. Denne modellen leveres i et vell av farger og kvaliteter. Her finner du alt fra skinn til canvas og velour. Skoene passer inn til så og så alle antrekk. Du får en chic og kul stil med å setter Superga inn i antrekket. Bruk de til sommerkjole, til denimshorts og jeans – ingen begrensinger. De like kule når du tar deg fra byen til stranden, fra kontoret til baren, eller fra high street til parken! Da har den enkle, komfortable Superga-skoen ingen grenser.

Superga er et nytt merke hos oss, men har på kort tid blitt veldig populært. De er godt likt av damer og jente i alle aldre og uansett stil – vi gleder oss til å få ennå større utvalg i sesong etter sesong.