Basic Apparel

Basic Apparel er skandinavisk design med fokus på kvalitet og god passform. Merket har en uformell stil, her er det gode baseprodukter som college, myke bukser, skjørt og kjoler. Gode ullgenser og skjerf i fine farger. Myke og behagelige plagg som du vil føle det vel i! Basicapparel er vårt favorittmerke når det gjelder comfort!

Størrelseguide!

Showing the single result

Showing the single result

Kvaliteter:

Basicapparel er opptatt av gode kvaliteter. De bruker mye organisk bomull og bambus. Dette gir plaggene en fin og myk kvalitet som er helt fantastisk å ha rett på kroppen. Merket er nok mest kjent for stikken sin. Her er det ull og merionull som dominerer. De blander inn litt elastan og polyamid for at plaggene skal holde godt på passformen, både før og etter vask.

Om Basicapparel:

Basicapparel ble grunnlagt i 2013. Dette ble starten på en spennende reise, og det er det fortsatt! Tanken var å lage moteriktige klær som kundene ville bruke igjen og igjen. De ønsker å skape klær som du kontinuerlig hente fra skapet, klær som fort blir en favoritt og som gjør at du føler deg komfortabel og kul!

Basic Apparel ønsket å gi å gi merkevaren et rent skandinavisk uttrykk – gode baseklær uten for mange detaljer, i gode kvaliteter og til rimelige priser.

Basic Apparel sin misjon er å skape klær som kan brukes og kombineres på tvers av generasjoner og trender. De ønsker å jobbe mot strømmen av rask mote som bare er aktuelt i korte perioder, målet er å skape moteklær som varer lenge – noe du alltid vil ha i garderoben.

Baisc Apparel sin filosofi er: “Man behøve ikke å gjøre de vanskeligere enn det er!” De lager moteklær som er enkelt å forstå.

De designer alle plaggene selv og de besøker produsentene mange gange i året, dette gjør de får å siker at arbeidsmiljøet og klærne oppfyller merkets standard.