Levete Room

Levete Room er et nytt og spennende merke. Levete kvinnen er feminin og ikke redd for å leke med elegante og skreddersydde elementer, gjerne  fra menns garderobe! Det er feminint med et touch av maskulinitet.

Hun blander uten problemer myke, drapete og gjennomsiktige topper med et par skreddersydd bukser. Levete Rooms prosjekt er å lage vakre, moderne og men tidløse klær, som gir kvinner mulighet til å skape et klassisk og elegant utseende.

Størrelsesguide!

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Om Levetè Room:

“Levete Room er vårt studio og kreative rom. Dette er hvor alt har sin opprinnelse. Vårt navn er uttalt Levity – mildhet i sinnet.”

Hovedkontoret er Danmark,  i Hellerup nord for København. Der er designet sin arbeidsplass som et hjem, hvor Levete rommene er moderne, tidløse og elegante.

Levete kvinnen er feminin og ikke redd for å leke med
elegante og skreddersydde elementer fra menns garderobe – det maskuline møter det feminine.
Hun blander uten problemer myke, draperte og gjennomsiktige topper og bluser  med et par skreddersydd bukser. Merket har røtter i Norden og finner sin inspirasjon ved å reise til Paris. Der finner de inspirasjon på på gatemote av kvinner med stilig  og klassisk stil  som de mikser sammen med nordisk enkelhet og komfort.

Levete Rooms sin visjon er å lage vakre og moderne,  men tidløse klær, som gir kvinner mulighet til å skape et klassisk og elegant utseende.

Levetè Room leverer fire kolleksjoner i året. Her er det alltid mye spennende å glede seg til – små overraskelser hver gang. De har en klassisk stil med lekenhet og detaljer, dette passer til en chic og stilig hverdagslook. Plaggene er også fin å bruke på jobb for de som trenger et nedtonet antrekk med små detaljer. Kjoler er også godt representert, alt fra sommerkjoler, hverdagskjoler eller hvis vi skal pynte oss litt. Til sommerfesten, konfirmasjon, venninnekveld eller julebord.