Safa

Safa er et norsk merke som har eksister i mange år, i flere generasjoner. De leverer småvarer i velkjent og god kvalitet og passform. Her finner du bl.a god ullprodukter til barn, som f.eks krabbestrømpebukser sokker med antigli under. De er i fantastisk kvalitet og passform. Dette er produkter som er funksjonelle og gode, de  holder godt på passform vask etter vask.

Størrelsesguide sokker!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Safa:

Dette er en  familiebedrift med personlig engasjement og service. Merkevaren Safa har for flere generasjoner vært ensbetydende med kvalitetsstrømper, takket være lang erfaring, solid fagkunnskap, strenge krav til kvalitetsikring og kontinuerlig produktutvikling.

De siste årene har de også hatt stor suksess med gode moteriktige strømpebukser til barn og dame. Kvalitet er kjennetegn for Safa.

Merket er verdenskjent for sin gode kvalitet. Denne kvaliteten er opparbeidet og videreutviklet gjennom erfaring siden starten i 1931.

En sokk må kunne fungere til mange slags aktiviteter og anledninger. Sokken må være slitesterk, holde på varmen og sitte godt på foten. Dette er kriterier som merket tar på alvor. De har ullprodukter og sokker til hele familien. Mange av merkets produkter inneholder ull og silke som er mykt og behagelig mot huden. Ull kan med sine unike pustende og fukttransporterende egenskaper med fordel brukes hele året.

Safa leverer også strømpebukser med spesialkrav og høy kvalitet til det norske forsvaret, og deres uslitelige raggsokker har i tillegg vært produsert til det canadiske forsvaret. Dette sier litt om Safa sin posisjon når det gjelder kvalitet.

Babysokkene og strømpebuksene har en helt unik passform som vi ikke finner hos så mange andre.  De er formstrikket til foten og krøller seg derfor ikke. De har ribb rund anklene, noe som gjør at de sitter utrolig god på små føtter.

Altså: Safa legger store ressurser i egen design, og har stor fokus på funksjon og komfort. Disse produktene anbefales på det varmeste.