Baggy bukse fra Line of Oslo

Baggy bukse fra Line of Oslo

Yes! Vårnyheter fra Line of Oslo har nå begynt å komme til oss på Miotrend / Must. Første levering var denne knalltøffe «joggebuksen!» Modellen heter Honey og er en baggy og myk bukse med stilig gullglidelås i front. Denne buksen gjenspeiler så absolutt Line of Oslo sin stil: laidack og cool!

Buksen er i tre farger: sort, hvit og sand. Den har bred elastisk linning i livet og med snor som kan stammes hvis man ønsker det. Den har lommer i sidene og mansjett nederst på beina. Det som setter prikken over i`en er glidelåsen i gull som går på skrå i front – det gjør at buksen skiller seg litt ut! Stilen er at den er løs og baggy øverst og smalere i lår og legger – veldig kul! Men, husk at den er STOR i størrelsen, selv om den skal være baggy, så anbefaler vi å gå ned èn størrelse.

Dette er den perfekte kosebuksen. Her kan du se stilig ut på hyttetur og avslappet og kul i sofaen! Vi liker jo å ta oss ut da også, ikke sant?;)

Line of Oslo bukse:

Buksen kan styles på mange måter, det er jo ikke bare en kosebukse. Vi her på Must har brukt den til en stilig topp og dressjakke og høye støvletter.. Den sorte og beige er super å begynne å bruke nå selv og de er fra vårkolleksjonen og det er full vinter ute. De kan styles til ullgensere og andre fine topper. Personlig gleder jeg meg til å bruke den hvite til sommeren med t-skjorte og sandaler til:) Se alt fra Line of Oslo her!

 

 

Line of Oslo bukse, hvit!
Line of Oslo bukse, hvit!

Det er bare herlig at det nå kommer nye og flotte vårklær – gleder oss til butikken blir ny og fresh!

Når det gjelder bukser for kommende vårsesong, så er det god variasjon i stil. Alt fra denne kosebuksen som er avslappet og kul til bukser som er vide og korte. Vi vil se masse vide bukse i både lange og korte modeller – gjerne med ekstra høyt liv. Se gjerne vårt utvalg i bukse her!

Gleder oss til flere nyheter – følg med!

Og lurer du på SALG og gode tilbud, så finner du masse her!

Line of Oslo bukse:)

 

Line of Oslo bukse, beige
Line of Oslo bukse, beige

 

Line of Oslo bukse, sort!
Line of Oslo bukse, sort!

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *