Slips og sløyfer

Slips og sløyfer til barn. Her finner du slips i ulike design og farger. Slips fra Pascal er kjent for god kvalitet og stilrent design. Et slips eller en sløyfe kan gi dressen din det lille ekstra.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Stilrent og klassisk

Et slips eller en sløyfe kan være det som setter prikken over i’en på et festantrekk. Ensfarget, stripete eller kanskje med et mønster? Det finnes uttallelige ulike slips og sløyfer.

Hos oss kan du få både ferdigknytt slips og slips du knyter selv fra Pascal. Ferdigknyttet slips kommer med en enkel justeringsmekanisme. Her kan du enkelt justere ved å klemme på begge sider av knutene og dra litt i båndet.

De uknytte kan du enkelt justere lengden på selv. Uknytte slips hos oss passer som regel fra 8-14 år.

Slips og sløyfer er stilrent og klassisk og passer perfekt til skjorte og dress. Men hvorfor ikke kombinere dette med litt mer hverdags? Bruk et slips eller en sløyfe sammen med en skjorte og jeans. Disse slipsene er også kjempe god kvalitet. Slips fra Pascal har fine design og god kvalitet.

Personlig

Et slips blir veldig ofte tatt for gitt. Men et slips kan også brukes til å gjenspeile ens personlighet. Et slips er ofte det en legger først merke til ved et pent antrekk. Her kan du virkelig gjøre en personlig statement og gi dressen du bruker det lille ekstra.

Vedlikehold

Vi anbefaler deg alltid å føle vaskeansving som er påført produktet. Slips og sløyfer skal enten vaskes for hånd, finvask eller i maskin på 40 grader. Her varierer det utifra materialer og kvalitet. Følg plaggets vaskeanvisning.

Er slipset eller sløyfen blitt skrukkete og trenger en liten oppfriskning? Da kan du stryke det slik at det ser nytt ut. Her er det viktig at du stryker på lav varme.

Du skal ikke bleke eller tromle og sjelden rense.