Beste parkdressen til barn?

Beste parkdressen til barn?

Beste parkdressen til barn? Ja, det er det sikker mange som lurer på… Hos oss finner du godt utvalg fra Name It og Saltosoftshelldress til både gutt og jente. Parkdresser fra begge disse merkene mener vi er et god kjøp. Dresser i god kvalitet og passform til en rimelig pris: kr 500,- og 600,- De er perfekte til barnehage, skogsturer, lek og ablegøyer.  Disse tåler en støyt, alle dressene er slitesterke og har tapede sømmer.  Softshelldressen fra NameIt og Salto er vindtette, vanntette og pustende. Vannsøylen ligger på mellom 5 000 og 8 000 mm, dette er høyt da alt over 3 000 kan klassifiseres som vanntett. Dressene har myk og lun børste innside samt forsterkninger på knærne og bak i rompa. De har avtagbar hette, fotstropper som festes rund støvlene og refleksdetaljer.

Denne dressen har vi solgt godt, det er alltid populært med biler til gutter (og jenter!) Så blå softshelldress med gule biler vil nok barna ha. Du finner den her:

Til jente er det rosa og lilla som gjelder, feminine og fine, hva med denne? Du finner den her:

Softshelldressene er ment i overgangen mellom sesongene, vår og høst. De kan brukes langt utover høsten, her der det lag på lag som gjelder, bruk gjerne to lag ull under, så er den super helt ned til rundt 0 grader. Blir det kaldere enn det, så må nok vinterdressen tas i bruk.

Softshell er en god vårdress og høstdress til barn.

Det er også viktig å huske at parkdressene bare er vannavvisende, ikke 100% vanntette, dette er fordi dressen puster… Er det en regntung dag er deg bare regntøy som holder barnet helt tørt og varmt. Du finner vårt utvalg av regntøy, sydvest og gummivotter til barn, gutt og jente i nettbutikken vår: miotrend.no eller i butikken vår Mi Mio på Bjørkelangen.

Til slutt, vi må ikke glemme babyene, de skal også har softshelldress, vi har til gutt og jente helt ned fra størrelse 50 cm og opp til str 74. Dressene er fra Name It og er i marineblå og lilla. Disse er veldig praktiske hvis babyen f.eks skal være med ut på tur ut i skogen, når de sitter i bæresele/bæremeis, eller til de aller miste som alt har begynt i barnehagen. Da er det supert med en vindtett, vanntett og pustende dress som tåler litt vær og vind. Denne dressen er også med fot, du slipper å tenke på fottøy. Så, softshelldress til baby er helt supert, vi går god for denne fra Name It, god pris også: 430,

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *