Name It bukseseler mørke blå

Se mer fra Name It

Se flere annet fra Name It

kr 100.00

Mørke blå bukseseler til barn. Selene kan reguleres og festes med klyper som sitter godt på. Bredde 2,5 cm. Passer til barn ca str 1 – 5 år.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13159969-dark sapphire Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Bukseseler til barn

Bukseseler til barn fra Name It. Mørke blå seler som kan justeres i lengen, de passer til barn ca str 1-5 år. Selene er 2,5 cm i bredden og har god elastikk. De har gode klyper i endene som sitter godt på. Bukseseler er et godt alternativ til belte.

  • Varenavn: Rago bukseseler
  • Varenummer: 13159969
  • Farge: Dark sapphire – mørke blå
  • Kvalitet: 80% polyester og 20% elastan

Se alt fra Name It her!

Om Name It:

Name It designer moteklær til barn og baby til en god og fin pris, samtidig som det er viktig at dette ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til små babyer og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle varegrupper, til både gutter og jenter.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It er veldig gode på ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull, ullfrottè og ull/bomull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull. Name It strikkegenser til barn.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i nydelig kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i!

Name It sitt motto: «Beste vare til beste pris!» Dette klarer de absolutt å leve opp til!

Name It har også godt utvalg i tilbehør, alt fra belter, bukseseler til hårpynt og vesker. Votteklyper og stropper til å ha under beina på parkdresser er også i utvalget.

Marineblå bukseseler til barn fra Name It barneklær.

 

Tilleggsinformasjon

Size

,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It bukseseler mørke blå ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *