Name It bukseseler blå og gule

Se mer fra Name It

Se flere annet fra Name It

kr 100.00

Bukseseler til barn. Mørke blå seler med okergule striper. Selene er 2.5 cm i bredden og passer til barn ca str 1-5 år.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13159969-okergul Kategorier: , ,

Beskrivelse

Name It bukseseler

Name It bukseseler til barn. Mørke blå seler som har okergule striper. Selene er 2,5 cm i bredden og har god elastikk. Den kan justeres i lenden og har klyper som festes i buksen, klypene sitter godt på! Bukseselene passer til barn ca str 1-5 år.

Se alt fra Name It her!

Litt om Name It:

Name It produserer moteklær til barn og baby til en god og fin pris, samtidig som det er viktig at dette ikke går på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til baby og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle varegrupper, til både gutter og jenter.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It er veldig gode på ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint og variert å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull, ullfrottè og ull/bomull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull. Name It strikkegenser til barn.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i nydelig kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i, til hverdag og lek, hjemme og i barnehagen.

Name It sitt motto: «Beste vare til beste pris!» Dette klarer de absolutt å leve opp til!

Name It har også godt utvalg i tilbehør, alt fra belter, bukseseler til hårpynt og vesker. Votteklyper og stropper til å ha under beina på parkdresser er også i utvalget.

Name It bukseseler, mørke blå med okergule striper. Praktiske seler som holder buksa på plass!

Tilleggsinformasjon

Size

,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It bukseseler blå og gule”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *