På salg!

Wheat mørke blå bukse Frank

Se mer fra Wheat

Se flere bukser fra Wheat

kr 400.00 kr 249.00

Mørke blå bukse i supermyk sweat-kvalitet. Den har strikk i livet og lommer i sidene. Buksen er myk som en joggebukse men er like fin å bruke som en penbukse som til hverdag. En velkjent og populær bukse fra Wheat.

Kvalitet: 94% cotton/6% spandex

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 2867a-671-Navy Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Blå bukse Wheat

Blå bukse Wheat. Marineblå tøff bukse som er i myk sweat-kvalitet. Den har strikk i livet og lommer i sidene. Dette er en av Wheat sin mest solgte bukse. Den er like fin til hverdag som til fest!

Buksen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Frank pant
  • Varenummer: 2867a-671
  • Farge: navy
  • Kvalitet: 94% cotton/6% spandex
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke tørketrommel

Se alt fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg i bukser til gutt her!

Se flere bukser fra Wheat

Wheat:

Merket ble startet i 2002 av danske Charlotte & Peter Galsgaard og Charlotte er selv designer og med sin klassiske stil,  lyse fargekombinasjoner og originale mønstre. Hun viderefører den skandinaviske stilen i kolleksjonen.

Wheat har blitt veldig populært blant småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har det fått stor oppmerksomhet. Det er nok det fine yttertøyet som har bidratt til dette. Det skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil og fargevalg, og de er kjent for elgen som går igjen i refleksen! Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger og mønstre. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint eller klassiske striper.  Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her er det kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag. Wheat står for barneklær i beste kvalitet!

Blå bukse Wheat.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wheat mørke blå bukse Frank”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *