Wheat grå/blå cardigan

Se mer fra Wheat

Se flere gensere fra Wheat

Klassisk og fin strikket cardigan fra Wheat. Jakken er i fin grå/blå farge og har søte knapper som lukking. Den har to lommer i front. Fin jakke å bruke over body og skjorte, til både hverdag og fest!

Kvalitet: 100% organisk bomull.

This item is unfortunately sold out, see similar products here: , , ,

Varenummer: 6522a-561-Blå Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Jakke gutt Wheat

Jakke gutt Wheat. Fin jakke i koselig stil! Den er i fin gråblå farge og er i 100% organisk bomull. Jakken har rund hals, lukkes med fin knapper og har to lommer i front. Den er like fin til hverdag som til penantrekket!

Jakken er vanlig i størrelsen.

  • Varenummer: 6522-561
  • Farge: Stormy grey – grå/blå
  • Kvalitet: 100% organisk bomull

Se alt fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg i cardigan til gutt her!

WHEAT:

Wheat har blitt veldig populært blant småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har merket fått stor oppmerksomhet. Det er nok det fine yttertøyet som har bidratt til dette. Merket skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil, mønstre og fargevalg. De er kjent for elgen som går igjen i refleksen! Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger og mønstre. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint eller klassiske striper.  Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her er det kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag.

Jakke gutt Wheat, grå blå strikkejakke.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wheat grå/blå cardigan ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *