På salg!

Wheat burgunder penkjole Magda

Se mer fra Wheat

Se flere kjoler og skjørt fra Wheat

kr 530.00 kr 299.00

Lekker mørk burgunder kjole fra Wheat. Kjolen har lange armer og fine legg høyt i midjen som gir den god vidde i skjørtet. Kjolen er i lett og fin kvalitet med små ton-i-ton prikker! Den har underkjole og glidelås bak på ryggen.

Kvalitet: 65% viscose, 35% cotton

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 1351a-368-Aubergine Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Penkjole til barn

Penkjole til barn fra Wheat. Lekker mørk burgunder kjole med lange armer.Kjolen har fine legg høyt i midjen som gir den god vidde i skjørtet. Kjolen er i lett og fin kvalitet med små ton-i-ton prikker! Den har underkjole og glidelås bak på ryggen.

Kjolen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Magda kjole
  • Varenummer: 1351a-368
  • Farge: Soft eggplant – vinrød/burgunder
  • Kvalitet: 65% viscose, 35% cotton

Se flere kjoler og skjørt fra Wheat

Se alt fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg av kjoler her!

Om Wheat:

Wheat ble startet i 2002 av danske Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte er selv designer og med sine klassiske linjer, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre. Med dette viderefører hun den skandinaviske stilen i kolleksjonene sine.

Wheat har blitt kjent og veldig populært blant mange småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har det fått stor oppmerksomhet. Det er nok det fine yttertøyet som har bidratt til dette. Det skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil og fargevalg. Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger og mønstre. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint. Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her finner du kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag. Wheat står for kvalitet!

Penkjole til barn, burgunder kjole fra Wheat.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wheat burgunder penkjole Magda”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *