Sparkebukse/overall rosa rumba

Se mer fra Name It

Se flere shorts fra Name Itsparkebukse/overall fra Name It

kr 230.00

Lyse rosa rumba til baby jente. Søt seleshorts som har singletarmer med volanger og rynkesøm på brystet. Denne er fin å bruke som en soldress eller hele året med body og strømpebukser til! Den er lyse blå med feminint blomsterprint og den er litt baggy i modellen.

Kvalitet: 100% bomull

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13164625-Lys rosa Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Rumba til baby rosa

Rumba til baby rosa. Søt lyse rosa shorts med seler. Den har volanger på skuldrene og fin vaffelsøm med rynker på brystet. Den er baggy og fin i modellen. Dette er både en soldress og en rumba som er fin å bruke hele året. Den kan fint brukes med body og strømpebukser til.

Rumbaen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Fairy rumba
  • Varenummer: 13164625
  • Farge: Strawberry crema – lyse rosa
  • Kvalitet: 100% bomull
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Name It her!

Se størresguide her.

Se vårt utvalg i shorts til jente her!

Om Name It:

Name It lager bl.a gode og fine basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i super kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barna garantert vil trives i!

Mange varianter av shorts:

En shorts kan du finne i mange varianter, former og fasonger. Fine farger og stilige mønstre. Du finner både med print eller ensfarget. Bomull, ull, denim eller f.eks cordfløyel.

De minste kan til tiden være vanskelig å finne til. Ikke alt sitter like godt. Da er det supert med shortser kan justeres i midjen. Med dette alternative er det mye lettere å finne noe som passer barnet ditt. En annen løsning kan også være snekkershorts. Her vil du ofte se at remmer og stropper er justerbare.

I denne kategorien vil du også finne nydelige snekkerbukser og rompere. Fra merker som Name It og Memini finner du nydelige plagg. I ull, bomull eller kanskje cordfløyel? Skjønne farger, med rysjer og nydelig print. Mulighetene er mange og antrekkene er uttallelige. Nostalgisk eller moderne. Her er det bare å velge blant vårt store og varierte utvalg.

Rumba til baby, rosa seleshorts fra Name It.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Sparkebukse/overall rosa rumba ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *